Inschrijvingen

UPDATE:

Ook tijdens deze uitzonderlijke periode gaan de inschrijvingen natuurlijk door. Voor inschrijvingen voor het huidig en volgend schooljaar kan u bellen of mailen.

Kleuterschool: directie – Dirk Schittecat

GSM:  0479 50 43 87

Lagere school:  directie – Marc  Van Gucht

GSM:  0495 62 19 34

Wilt u graag kennismaken met onze school?
Dan kunt u telefonisch een afspraak maken op 03/664.36.23
Tijdens een rondleiding geven we graag een woordje uitleg over de werking van onze kleuterschool en kunt u een kijkje nemen in onze klassen.
Wenst u hierna in te schrijven, breng dan zeker de SIS-kaart en het kinderpasje van uw kleuter mee.

Vanaf de leeftijd van 2 jaar en 6 maanden mogen peuters voor de eerste keer naar school komen. Dit kan echter alleen op één van de instapdata vastgelegd door de overheid.