Klas: 1KA

Welkom in onze klas!

Ben je benieuwd wat wij allemaal beleven?
Kijk dan maar vlug even!

Veel kijkplezier!

draakje2.png

Samen spelen met de leerlingen van de lagere school

op . Gepost in 1KA

Vandaag gingen we samen spelen met de leerlingen van de lagere school. Tijdens de middag mochten we samen met onze juffen gaan spelen in de tuin met onze broers, zussen, neven en nichten.

In de namiddag was het dan tijd om met de kleuters van de slakjesklas en de koetjesklas weer naar de tuin te gaan. Nu kwamen de kinderen van het eerste en zesde leerjaar met ons spelen.

We vonden een mega leuk!

Papa's op bezoek

op . Gepost in 1KA

Eindelijk was het zo ver, onze papa's kwamen op bezoek om heerlijk met ons te bewegen.

Bieba en Loeba hadden een filmpje gemaakt waarin ze vertelden en toonden wat er die middag op het programma stond.

Het was superleuk!!

Daarna kregen onze papa's een Bieba en Loeba-diploma waar we hard aan hadden gewerkt.

Dankjewel papa's om met ons mee te komen bewegen! We vonden het super, mega TOPPIE! yes